Намаления

GS 104 Унисекс стоманен медальон за двама
33.00 лв 17.00 лв
Добави
GS 105 Унисекс стоманен медальон за двама
33.00 лв 17.00 лв
Добави
GS 115 Стоманен кръст
20.00 лв 10.00 лв
Добави
GS 116 Стоманен кръст
18.00 лв 9.00 лв
Добави
GS 118 Стоманен кръст
17.00 лв 9.00 лв
Добави

Общи условия

Общите условия уреждат взаимоотношенията между електронен магазин GSJEWELRY.BG от една страна и потребителите използващи услугите на електронен магазин GSJEWELRY.BG (наричан накратко сайт). Настоящите условия късаят всичките потребители на този сайт. С натискането на всеки линк или бутон разположен в страниците на GSJEWELRY.BG (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".
РЕГИСТРАЦИЯ
При регистрация потребителят трябва да въведе личните си данни (Имена, адрес, телефон, електронна поща), които ще се използват за доставка. След като потребителят се регистрира успешно, при всяка отделна поръчка, има възможност данните за доставка да бъдат променяни, както и да се посочи лице представител, който да приеме дадената доставка. С отбелязването на полето "Прочетох и се съгласих с" Общите условия "" потребителят извършва електронно изявление По смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.
Информация относно поверителността на вашите данни може да прочетете в раздел "Защита на данни"
ПОРЪЧКИ
Поръчки в GSJEWELRY.BG се приемат 24 часа в денонощието, включително почивни дни и празници. След финализирането на поръчката на посочения е-мейл при регистрация, потребителят ще получи потвърждение с информация за неговата поръчка. При всеки етап на обработка на дадената поръчка (потвърждаване наличност, изпращане и др.) Потребителят ще бъде информиран от оператор по електронна поща или телефон. Състоянието на текуща или предишни поръчки, може да се следи на профила на потребителя.
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната цена на поръчките се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена на доставка. GSJEWELRY.BG има право да променя цените обявени в сайта си без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените, GSJEWELRY.BG има правото да откаже поръчка и не дължи обезщетение По никакъв начин на потребителя. GSJEWELRY.BG се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.
ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Изпълнението на поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност, в този случай оператор на сайта ще установи контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката ПО наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера.
ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
Потребителят има право да се откаже и върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването и при условие, че предмета на сделката (закупения продукт) трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съотвествие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Всички рекламации и замени са възможни при предварителна договореност с оператор на сайта. GSJEWELRY.BG приема рекламации и замяна на продукти с възникнал проблем, дефект или неправителн размер, изпратен по наша вина. Клиентът заплаща самостоятелно транспортните разходи по доставката. Когато се върща продуктът, задължително трябва да има опция за преглед. Не се приема продукт, който е с нарушена търговска цялост.
Замяна е възможна при положение, че съотвения продукт е наличен. Всеки върнат продукт минава през задължителна проверка преди да се финализира замяната. Продуктът следва да не е бил носен и да е в същото състояние, както когато е получен с всичките му прикачени етикети и опаковка.
GSJEWELRY.BG не покрива куриерски разходи ПО връщане на продукти за замяна, освен при специална договорка.
Ремонт и поддръжка на бижутата - Според българското законодателствo гаранцията на металните елементи е две години и изключва случаите на естествено износване на продукта, вследствие на дълго използване, както и проблемите възникнали след неправилна употреба, съхранение и почистване на бижутата. Ако установите бърза, неестествена промяна на цвета на закупения от Вас продукт ни уведомете, защото може да се касае за производствен дефект на покритието, ние ще подменим продукта с нов. При рекламации свързани с кристалите, относно падане или отлепяне е необходимо да ни изпратите снимка на продукта и да се преценят възможностите за отремонтирването му. Ремонта на бижутата е безплатен и е без срок на ограничение, клиента поема само транспортните разходи, ако не е от Варна. Внимание!- Извършваме безплатен ремонт само на бижута закупени от нас.
АВТОРСКИ ПРАВА
Цялото съдържание на този сайт, е собственост на GSJEWELRY.BG или партньори доставчици, и е защитено от европейските закони за авторското право. Всичкият софтуер използван в този сайт е собственост на GSJEWELRY.BG или софтуерните доставчици и е защитен от европейските и международни закони за авторското право.
СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, потребителят има право да отправи спорните въпроси към наш оператор на посочените за кореспонденция контакти.