11 причини защо мъжете не купуват бижута

11 причини защо мъжете не купуват бижута
8 юли 2019

Дълго време се чудих защо съпругът ми не ми подарява бижута. Въпреки, че имаме онлайн магазин за бижута и реално на склад разполагаме с всякакви модели накити. За една жена бижутата могат да означават много. Но, явно мъжете са от друга планета. Много ми се искаше да разбера

Защо мъжете са далеч от покупката на бижута?

Не твърдя, че всички мъже са такива, някои купуват. Все пак имам бижутерия и доста от клиентите ми са мъже, които купуват бижута за подарък. Но, ме глождеше мисълта, защо моя не ми подарява бижута.

Реших да направя списък с извиненията, които получавах за неполученият подарък. И разбира се да събера информация от приятелки, какво е положението при тях. В интерес на истината не беше много по-различно. Говорих и с доста мъже какво ги спира да подарят бижута. Допълвах списъка с течение на годините, докато не реших да запиша бисерите. Е, имаше неща, за които дори не се бях замисляла и всъщност проблемът беше и в мен. Имаше и абсурдни твърдения, на които нямаше как да не се размея. Но, няма да ви тормозя повече. Вижте

11 причини защо мъжете не купуват бижута

 1. „Нямам представа какво обича жена ми.“ - Наистина ли?  Може да се събере информация от нея самата или от най-добрата й приятелка, майка, сестра и т.н.
 2. „Тя никога не иска бижута.“- Е, това, че отговорям на въпроса „Искаш ли да ти купя бижута“ с НЕ, не означава, че не искам. Понякога искаме просто да се поглезим. Не е нужно да ни питате, направо ни изненадайте.
 3. „Последният път, когато й купих нещо, тя го замени с нещо друго.“ – Е, има го и този вариант. В този случай, за да не ви връщат подаръка и да го заменят, проучете какво харесва жена ви, преди да купувате.
 4. „Бижутата са прекалено скъпи“. Може би жена ви не обича излишни харчове. Може би има причина? Ако е така, не се сърдете, направете подарък, който тя още оцени като добра покупка.
 5. „Тя каза, че бижутата са много скъпи, но въпреки това ги носи.“ Защо се косите? Нали ги носи?
 6. „Тя си купува бижута. Защо трябва и аз да го правя?“ Защото тя иска да го направиш, приятелю! Това е подарък, а подаръкът за жените означава много, разбираш ли? Момичетата обичат да бъдат изненадвани. Те мечтаят да получат значими подаръци от половинките си и после да се похвалят на всички приятелки и колежки, че това е подарък от скъпия.
 7. „ Аз винаги й правя подарък за рождения ден или годишнината – нещо за дома.“ - Да, купи тостер или тиган, нали? Това не е подарък за нея, а за теб, приятелю. В случая ти мислиш за себе си. Хапват ти се вкусни филийки? Последното нещо, което иска тя е тостер.
 8. „Тя има един куп бижута, които никога не носи. Последното нещо, от което се нуждае, е друг пръстен или чифт обеци.” - 80% от нещата вероятно са остарели или просто вече не ги харесва. Не е болка за умиране. Вземи нещо, от което да ахне.
 9. "Това просто не ми хрумна." Ами ... сега знаеш!
 10. „Не знам нищо за бижутата. Не знам какво ще й подхожда. Нямам идея какви бижута да купя за нея.“ Е, това е несериозно. Прочети ревюта в интернет; попитай колегите си какво правят; попитай колежките си, попитай жена си; попитай нас. В тази връзка следи нашия блог за бижута. Ще намериш доста полезна информация.
 11. „ Всеки получава бижута. Искам да направя нещо различно.“ Знаеш ли какво, направи нещо различно. Заведи я на романтична почивка. По средата на пътуването я изненадай красиво колие. Ефектът ще е поразителен.

Момичета, в случай, че вашият човек се разпознае в един или няколко параграфа от написаното, покажете му тази статия.