САМО ЗА МЪЖЕ: КАКВИ БИЖУТА ДА КУПЯ ЗА ПОДАРЪК НА ЖЕНА?

САМО ЗА МЪЖЕ: КАКВИ БИЖУТА ДА КУПЯ ЗА ПОДАРЪК НА ЖЕНА?
14 май 2019
 Как да купиш перфектното бижу като подарък за жена? Това е трудна задача. Ако избереш правилното, тя ще те обича завинаги. Защото този малък жест изпълнен със символика, може да се окаже изключително важен за твоя специален повод.  Ето защо съставихме  този експертен справочник, за да ти помогнем да избереш най-доброто бижу за нея.
  
СТЪПКА 1: Трябва да си наясно какво да купиш


 1. Виж съществуващите й бижута за идеи

Обърни внимание на бижутата, които тя вече носи. Тя носи малки, прости неща? Или големи и блестящи? Дали тя обича класиката или се стреми към последните модни тенденции? От какъв метал са нейните бижута – злато, сребро, стомана? Има ли дупки на ушите?

Имай предвид, че това което носи сега, ще ти подскаже какво би искала да получи като подарък. 

 2. Добави сантиментална стойност

Освен стила, избери бижута с лично значение. Можеш да й вземеш бижу, което да символизира месеца, в който е родена. Елементите със сърцевидна форма  също са чудесни за добавяне на персонализирано докосване. Едно колие под формата на сърце, може да се окаже от решаващо значение за Вашата връзка. Помисли за детелинката, която символизира късмета. Има и още доста неща, които могат да добавят сантимент към подаръка.

3. Не се опитвай да променяш стила й

Ако знаеш, че мрази огромните обеци, не й купувай такива за рождения й ден или Коледа, само защото на теб ти харесват. Няма да я убедиш да ги носи и всичко ще се превърне в огромно  разочарование и за двама ви.

4. Отидете заедно на шопинг разходка 

Не обичаш да извършваш подобни дейности, но някой път целта оправдава средствата. Отидете заедно до някой магазин за бижута. Наблюдавай я, виж какво ще я грабне. Когато започне да разглежда някое украшение, очите й ще блестят. Това е сигурен знак, че можеш да я изненадаш точно с него.

СТЪПКА 2: Задай си бюджет, но без да губиш качество, заради ниска цена

Бюджетът е важна стъпка. Купи това, за  което имаш пари. Ако поводът е специален като юбилей, бал, сватба, започни да събираш отрано. В тези случаи бижутата може да излязат по-скъпи. Ако е нещо по-обикновено, като например Коледа или Свети Валентин, можеш да намериш изключително красиви и качествени бижута на цена, която се побира в бюджета ти.

И като говорим за сравнително ниска цена, можеш да си позволиш оригинални  бижута със или без скъпоценни камъни, които притежават трайна красота и имат стойност. Цени има всякакви, но можеш да погледнеш в онлайн магазин за бижута какво може да се побере в сумата, която си приготвил.