7 ПОВОДА ДА УКРЕПИМ ВРЪЗКАТА СИ КАТО ПОДАРИМ БИЖУТА

7 ПОВОДА ДА УКРЕПИМ ВРЪЗКАТА СИ КАТО ПОДАРИМ БИЖУТА

Без значение колко години брак имате, винаги едно бижу ще направи чудо. Специално за вас подготвихме 5 повода, които да ангажират вниманието ви.

Свети Валентин

Дори и да сте на възраст, не пропускайте празника на влюбените. Продължете да се радвате на любовта си, както беше в началото. Много ефектно ще бъде да подарите сребърно колие на половинката си, поднесено с красив букет цветя и шоколадови бонбони. И за завършек на вечерта – романтична вечеря в ресторант.  Може би се питате защо точно колие? Защото това е празник на влюбените. А какво по-подходящо от медальон със сърце, което олицетворява любовта ви.

Рожден ден

Рожденият ден е идеалното време да се подарите  сребърен комплект бижута. Ако рожденият ден на партньора ви попада в първата година от запознанството, е по-добре да тогава може да купите бижута с камък, които да са на ниски цени.

Годеж

Когато искате да свържете живота си с вашата любима, най-добрия подарък е годежен пръстен. Това е важна стъпка за по нататъшния ви съвместен живот. Обикновено за този уникален момент се взима сребърен годежен пръстен с камък.

Сватба

Традицията повелява  булката и младоженецът да разменят малки подаръци в деня на сватбата си. Обикновено те не се виждат преди часа на церемонията, а една от шаферките дава подаръците на младоженците. Този подарък не трябва да е нещо скандално и скъпо. В повечето случаи булката получава нежно колие, а младоженецът гривна.

Юбилей

Годишнините са в две форми: преди сватбата и след сватбата. Ако сте двойка, която няма планове за брак, използвайте годишнината си като възможност да дадете повече внимание на половинката си. Един изящен сребърен пръстен ще направи чудеса във вашата връзка.

Ако отбелязвате годишнина от сватбата си, трябва да се съобразите с това каква сватба празнувате. Ако е хартиена, се подарява хартия, за дървена сватба – подаръци, изработени от дърво. Ако празнувате сребърна сватба, което 25 години брак, тогава можете да си размените сребърни бижута.

Ново бебе

Бижута след раждането са чудесен начин да покажете колко много жена ви тя и бебето ви означават за вас. Даването на бижу на  новата мама е популярен вариант и това е нещо, което майката може да предаде на бебето, когато той или тя порасне.

По всяко време

Жените сме сантиментални същества. Ако се сетите за нас без повод, ще бъдем очаровани. Но, същото важи и за мъжете. Всеки иска внимание.

Бижутата не е нужно да са скъпи, а да носят сантиментална стойност. Вижте как да изберете най-добрите бижута, за да е доволна половинката ви.

 Коледа е перфетният момент да направите незабравим подарък на жена си. Жените обожават бижута и подбирането на подходящото украшение, ще направи празника още по-специален. Ако търсите съвет какво точно да подарите, продължете да четете кои са

прочети още

Носенето на бижутата е много често срещано сред културите, особено за жените. Всеки е лоялен към определен продукт, но в повечето случаи печели сребърната бижутерия. Известно е, че среброто има блясък, а сребърните бижута са много красиви и привлекателни. Това е причината, поради която много жени са привлечени от купуването на сребърни бижута.

прочети още

Как да купиш перфектното бижу като подарък за жена? Това е трудна задача. Ако избереш правилното, тя ще те обича завинаги. Защото този малък жест изпълнен със символика, може да се окаже изключително важен за твоя специален повод.  Ето защо съставихме  този експертен справочник, за да ти помогнем да избереш най-доброто бижу за нея.

прочети още