КАК ЖЕНА МИ Е ДА Е ДОВОЛНА – 5 ИДЕИ ЗА БИЖУТА КАТО ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА

КАК ЖЕНА МИ Е ДА Е ДОВОЛНА – 5 ИДЕИ ЗА БИЖУТА КАТО ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА
 
 
5 -те идеи за коледен подарък бижута за съпругата:
1. Гривни

Гривните са най-добрия избор за подарък за Коледа. Защо ли? Защото носят специална символика, която кара жените да полудяват. Като жена ще ви кажа, защо аз обичам гривните. Обичам и обеци и колиета, но за да ги видя трябва да отида до огледалото. А, гривната ми е на ръката. Щом искам да се порадвам на блясъка, просто поглеждам ръката си и виждам нещо, което адски много ми харесва. Ако любимият ми е направил подарък гривна за Коледа, това ще значи много за мен. Взел ми е нещо, на което мога винаги да се наслаждавам и то в точния момент.

2. Колиета

Обикновено по празниците мъжете инстиктивно подаряват колиета. А ние жените ги харесваме, защото самата висулка има скрит смилъл. Дали ще е сърце, детелинка, снежинка или нещо друго, колието е много повече от един декоративен елемент. Чрез колието ние привличаме погледите, дори и да не сме първи красавици. Да не говорим за смисъла на висулката. Всяка жена ще се зарадва на колие сърце. Ако има камъни, бижуто ще е още по-красиво. Детелината и слончето са бижута, които носят късмет, а много от нас наистина вярват в тези неща.

3. Бижу с гравироно име

Какъв по-специален подарък за жена ви от това да й подарите гривна с нейното или вашето име. Е, ще е по-добре на бижуто да стои нейното име. Можете да гравирате сърце до името й, като по този начин ще засвидетелствате любовта си. Гравирането е много подходящо, когато подарявате пръстен.

4. Обици

Обиците са универсален подарък. Можете да изберете най-различни модели, но все пак  вземете предвид нашите съвети за избор на бижута за подарък . Най- важното е да не се опитвате да променяте стила на жена си, защото няма да го направи. За много жени обеците са нещо, което на което много държат. Всяка от нас има различни начини да изрази себе си. А, обеците ни дават възможност да го направим.

5. Пръстени

Когато подарите на една пръстен, това е жест, с който казвате, че тя значи много за вас.  Каква по-хубаво от пръстен като подарък за Коледа. Можете да изберете символичен или нещо, което  съпругата ви харесва. Можете да купите златен, но златото е доста скъп метал. Но, ако подарите сребърен пръстен с камък, със сигурност  вашата любима ще остане без думи. 

Без значение какво бижу ще изберете, бъдете сигурни, че жена ви ще остане очарована и ще помни завинаги тази Коледа.

Носенето на бижутата е много често срещано сред културите, особено за жените. Всеки е лоялен към определен продукт, но в повечето случаи печели сребърната бижутерия. Известно е, че среброто има блясък, а сребърните бижута са много красиви и привлекателни. Това е причината, поради която много жени са привлечени от купуването на сребърни бижута.

прочети още

Използвайте всеки повод, за да покажете на любимата или любимия, че наистина се интересувате от него или от нея. Бижутата са вечни и носят специална символика. А, когато се поднесат в подходящия момент означават много.

прочети още

Как да купиш перфектното бижу като подарък за жена? Това е трудна задача. Ако избереш правилното, тя ще те обича завинаги. Защото този малък жест изпълнен със символика, може да се окаже изключително важен за твоя специален повод.  Ето защо съставихме  този експертен справочник, за да ти помогнем да избереш най-доброто бижу за нея.

прочети още