Обяснете се в любов без думи или какво да подарите на любимия човек на 14 февруари

Обяснете се в любов без думи или какво да подарите на любимия човек на 14 февруари

Любовта се нуждае от подвизи. В днешния свят обаче не е нужно да рискувате живота си в дуел. Всеки добър жест може да бъде подвиг, а красивият подарък – отражение на искрените ви чувства. Няма по-магически период за признание в любов от 14 февруари. Този ден е изпълнен със специална атмосфера, феромони, нежни чувства и признания. Какво да подарите на жена на 14 февруари? Имате голям избор. Но най-доброто решение биха били сребърните бижута. Такива украшения говорят по-силно за чувствата ви, отколкото всякакви думи и признания.

Световен ден на всички влюбени

Родоначалник на празника на любовта е християнският свещеник Валентин. Той подкрепял желанието на младите мъже и жени да се женят, въпреки забраните на император Клавдий II. Владетелят вярвал, че свободните мъже, необвързани от брак, са най-добрите воини. Те били в състояние да се отдадат изцяло на битката, без да се страхуват от последствията. Войниците, които не ги очаквали у дома, изпълнявали задълженията си, без да мислят за завръщането и последствията. Те знаели за забраните на императора. Но чувствата винаги идват внезапно, а човек не може да заповядва на сърцето си.

Свещеникът Валентин тайно поддържал отношения между войниците и техните близки. Предавал съобщения и подаръци на неомъжените момичета, а също и между семейните двойки. За влюбените Валентин се превърнал в истински ангел. Скоро императорът научил за забранените действия на легионерите и свещеника. Той заповядал да екзекутират Валентин. Датата на смъртта на свещеника е 14 февруари. 200 години по-късно този ден се превърнал в празник за всички влюбени. А католическата църква обявила Валентин за светец.

Признание в любов без думи

Всяка жена на 14 февруари, Свети Валентин, мечтае за този невероятен и голям жест – да и направят предложение. Именно на този празник много представителки на нежния пол се съгласяват да станат булки. 14 февруари е символ не само на любовта, но и на решителността от страна на мъжете. Има и други оригинални начини да изненадате дама на Свети Валентин. Сребърните бижута са обект на мечти на всички представителки на нежния пол. Избирайки такива подаръци, ще стигнете точно до своята цел, до сърцето. 

Какво да подарите на момиче на Свети Валентин? Изберете сребърни украшения с подходящи символи, които показват чувства. Ние от GSJewelry съветваме да обърнете внимание на:

  • Сребърни бижута във формата на сърце;
  • Екземпляри във формата на знака за безкрайност;
  • Накити със стрелата на Купидон;

Такива сребърни накити ще бъдат вашето искрено признание в нежни чувства. С подаръци кажете на дамата какво означава за вас, покажете, че тя е уникална и неповторима. Сред разнообразието от украшения можете да изберете копия, които ще разкажат за чувствата, които току-що са се появили, или ще бъдат обещание за вечна любов. 

Според нас от GSJewelry обаче не бива да се ограничавате само със сребърни бижута с тематични символи. Ако търсите нещо, което да подарите на момиче в Деня на влюбените, следвайте нейните предпочитания. В асортимента на бижутерските ателиета има много елегантни продукти в класически стил със строги геометрични линии или сложен дизайн.

Ние от GSJewelry ви предлагаме за романтични девойки да изберете модели с флорални мотиви, под формата на растения, орнаменти с птици, Айфеловата кула. Препоръчваме ви на бизнес дамите да подарите по-изчистени сребърни накити без излишни елементи. Такива екземпляри могат да бъдат украсени с един блестящ камък, който ще им придаде великолепен вид. Ако вашата избраница предпочита ежедневен стил, изберете бижута със сложни, необичайни форми с ярки инкрустации или без тях.

Универсални или специални подаръци

Пред силния пол има огромен брой от възможности за това какво да подари на жена на 14 февруари.

Ние от GSJewelry предлагаме ако имате нужда от нещо специално,  да обърнете внимание на сребърните пръстени. Такива подаръци могат да се дават не само като отправяне на предложение. Но пръстенът е основен подарък в живота на всяка дама. Подаръкът показва, че тя е единствената, говори за сериозни намерения от страна на бъдещият годеник или съпруг. Единственият проблем е да изберете размера. Ако не сте сигурни за точната цифра, изберете модели с коригиращ се размер. Те са идеални за всяка ръка. 

Универсални варианти за 14 февруари са сребърни гривни, обеци, висулки. Дори собствениците на богати колекции с удоволствие ще напълнят кутиите си за бижута с нови, оригинални аксесоари, дарени от любим човек. За да засилите положителните емоции и впечатления от подаръка, можете да подарите цял комплект, който ще бъде чудесно допълнение към всеки дамски тоалет, и ще го направи елегантен и уникален.

Не забравяйте, че подаръците са отражение на вашите чувства. При избора се водете от тях и потърсете модели, които въплъщават красотата и индивидуалността на вашата избраница.